valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
valuebytes banner
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer
Intro
Valuebytes
Voordelen
Valuebytes

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

VOORDELEN VAN WEBAPPLICATIES
valuebytes

Webapplicaties zijn toepassingen die door middel van een standaard webbrowser via het internet (of intranet) toegankelijk zijn.

Uit deze omschrijving blijkt meteen een heel aantal voordelen van webapplicaties zoals:

  • een hoge mate van toegankelijkheid: een steeds toenemend aantal apparaten en toestellen uit ons dagelijks leven beschikt over (mobiele) internettoegang en een standaardbrowser: PCs, laptops, smartphones, PDAs,....; wanneer of waar u ook bent, u hebt toegang tot uw webapplicatie!
  • de beschikbaarheid van (real-time) uniforme informatie: de eigenlijke toepassing draait op een zogenaamde webserver; iedereen krijgt via deze webserver dezelfde (real-time) informatie te zien en kan ze indien gewenst bewerken; geen nood aan synchronisatie na een dag werk op de baan, ....
  • het onderhoudsvriendelijk karakter: een webapplicatie dient niet geïnstalleerd te worden op het apparaat van de eindgebruiker; ook updates of bug fixes zijn meteen voor iedereen en zonder lokale interventies beschikbaar.
  • integreerbaar met andere toepassingen: de techologische evolutie en de ontwikkeling van standaardprotocollen zorgen ervoor dat webapplicaties steeds meer gekoppeld kunnen worden aan andere softwarepakketten zoals ERP systemen, databanken,...

De "klassieke website" is waarschijnlijk de best gekende webapplicatie maar sinds de begindagen van het internet zijn de technologieën snel geëvolueerd en volgende webapplicaties zijn ongetwijfeld geen onbekende voor u: webshops, content beheer systemen voor websites, webmail,...

valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes